Αποφοίτηση Α Κύκλου Φοιτητών
Εκδηλώσεις / Νέα


Αποφοίτηση Α Κύκλου Φοιτητών

Αποφοίτηση Α’ κύκλου φοιτητών με

Κεντρικό Ομιλητή τον CEO Apivita κ. Ν. Κουτσιανά

 

Την Παρασκευή 31/03/2017 προγραμματίσθηκε στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου η πρώτη αποφοίτηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη Καθ. Δ. Μπουραντώνη, του Προέδρου του Τμήματος Καθ. Γ. Γιαγλή, του Διευθυντή του MSc στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία Καθ. Γ. Δουκίδη και του Επιστημονικού Υπεύθυνου του MSc στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία Αναπλ. Καθ. Γ. Λεκάκο.

 

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Νίκος Κουτσιανάς (CEO της Apivita) ο οποίος τιμήθηκε από το Μεταπτυχιακό με το βραβείο «Επιχειρηματικότητας σε αναγνώριση της πολύχρονης και σημαντικής επιχειρηματικής του δράσης».

 

Οι φοιτητές που αποφοίτησαν είναι είκοσι εννέα (29). Στους αποφοίτους Νικόλαο Φελουτζή, Κων/νο Πήττα και Ανθούλα Πλακιά δόθηκε το Αριστείο Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης.

 

Επίσης, βραβεύτηκαν οι καθηγητές του Μεταπτυχιακού Καθ. Χ. Ταραντίλης, Αναπλ. Καθ. Ι. Νικολάου και Δρ Β. Ζεϊμπέκης με το Αριστείο Διδασκαλίας για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16 σε αναγνώριση τους Διδακτικού τους Έργου.

 

Την τελετή παρακολούθησαν πολλοί συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων και μετά ακολούθησε δεξίωση.

 


O δεύτερος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 ξεκίνησε
και θα ολοκληρωθεί στις 25/06/2021!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Copyright 2021 - All Rights Reserved
ΟΠΑ - Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Ευελπίδων 47-A & Λευκάδος 33 Γραφείο 910, 10434 Αθήνα
Τηλ. Γραμματείας: 210 8203685 - E-mail: ms-mst@aueb.gr