Διακρίσεις Φοιτητών
Διακρίσεις
Τελευταίες Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις


Διακρίσεις Φοιτητών

Διάκριση φοιτητών στο διεθνή διαγωνισμό Global Student Challenge

Κατάκτηση τη 1ης θέσης σε εθνικό επίπεδο

Ομάδα φοιτητών, στην οποία συμμετείχαν τρεις προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ (Μαλαμάς Δημήτρης, Χατζηδαυίδ Μανώλης, Εξαρχάκος Παναγιώτη)  καθώς και ο φοιτητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία (MSc in Management Science and Technology) του ΟΠΑ Γραβάνης Γεώργιος, διακρίθηκαν στο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Global Student Challenge που διοργανώνεται (για τρίτη συνεχή χρονιά) από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Supply Chain Finance Community κατακτώντας την 1η θέση σε εθνικό επίπεδο.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού αυτού, οι φοιτητές καλούνται να χρησιμοποιήσουν ένα επιχειρησιακό προσομοιωτή (Cool Connection) που χρησιμοποιούν μεγάλες εταιρείες, παγκοσμίως, για την εκπαίδευση εργαζομένων τους σε πολύπλοκα θέματα που άμεσα συσχετίζονται με το Supply Chain Management & Supply Chain Finance. Στόχος κάθε ομάδας είναι να επιτύχουν το μεγαλύτερο ROI (Return on Investment), χρησιμοποιώντας τον προσομοιωτή και λαμβάνοντας αποφάσεις που επηρεάζουν τις τέσσερις κύριες λειτουργίες του Supply Chain (Purchasing, Sales, Supply Chain, Finance).

Σημαντικό όφελος για τους συμμετέχοντες είναι – εκτός από την εμπειρία συμμετοχής – η εγγραφή τους στο The Talent Connection του οργανισμού (πλατφόρμα προσέλκυσης και επιλογής υποψηφίων εργαζομένων).

Στο επόμενο στάδιο, η ομάδα συμμετέχει στον Τελικό Διαγωνισμό ανάδειξης της νικήτριας ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία τον Απρίλιο 2017, διεκδικώντας χρηματικό βραβείο 20.000 €.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ…


Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε!
Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων έως 25/04/2017
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ   ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Copyright 2017 - All Rights Reserved
ΟΠΑ - Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Ευελπίδων 47-A & Λευκάδος 33 Γραφείο 910, 10434 Αθήνα
Τηλ. Γραμματείας: 210 8203685 - E-mail: ms-mst@aueb.gr